Om os

Prodigi - frame backing

Fokus på kvalitet

Hos We-Print er vi stolte af vores fokus på kvalitet. God kvalitet kommer af stor faglighed og gode materialer. Heldigvis kan vi stolt sige, at vi har begge dele. Med leverandører som Epson, Hahnemühle og Canson, tør vi godt skrive under på, at vi ved, hvad kvalitet er. Print er nemlig ikke bare print for os. Print er en videnskab – ligesom fotografi. Lad os gøre det vi er eksperter i, så kan du gøre det, du er bedst til. På den måde kan vi i fællesskab lave et fantastisk produkt!

Prodigi - fine art printing

Vores mission..

Hos We-Print stræber vi hver dag på at blive bedre, end vi var i går. Vi går ind for kvalitet, og vores mission er at tilbyde alle vores kunder en løsning, der er skræddersyet til deres behov.
Vi arbejder blandt andet med et Print On Demand- / Dropshipping-system, hvor du som sælger, har mindst muligt besvær. For det tager vi os nemlig af! 

Prodigi - photographic fine art prints

Bæredygtighed

For os er bæredygtighed en vigtig faktor, når det kommer til at drive virksomhed.
Vi stiller høje krav til vores leverandører og kontrollerer regelmæssigt, at de overholder deres certificeringer. 
Vi kigger blandt andet på om vores papirproducenter kan leve op til FSC-mærkningen. Vi har altid en føler på markedet for at se, om der kommer nogle nye og spændende alternativer, som vi kan eksperimentere med. 

Vil du samarbejde?

Er du interesseret i et samarbejde med os.
Så tøv ikke med at kontakte os! 

Vi arbejder hele tiden på at udvikle og blive endnu bedre, end vi var i går. Vi arbejder også hele tiden på at udvikle vores sortiment. På den måde kan du nemlig tilbyde dine kunder lidt mere.

Prodigi - stretched canvas production

Hvordan startede det hele?

We-Print blev i sommeren 2019 startet af Troels Guldbrandtsen og Anders Malle.
En brændende iværksætterlyst kombineret med erfaring inden for print og papir skabte idéen om at skabe en printvirksomhed.
Som dagene gik og markedet blev undersøgt, viste plakater sig for at være yderst populære, men samtidigt virkede mange af dem i følge os meget upersonlige. Dette skabte gnisten til at skabe en platform, hvor alverdenens freelance fotografer og grafiske designere med minimalt besvær vil have mulighed for at komme frem i lyset og sælge sine egne personlige værker igennem os. Dette vil de kunne gøre uden at skulle bekymre sig om alt det administrative arbejde, der følger med selv at skulle stå for markedsføring, print og administration. Denne gnist ledte til hvad der i dag er We-Print. 

Det hele udsprang af et stor interesse for FineArt Print, da Troels har arbejdet inden for papirbranchen, hvor han gennem daglig kontakt med kunder, har lært en masse færdigheder, og opnået stor kendskab til papir.  At vi den dag i dag tilbyder nogle af verdens bedste papirer, skyldes at vi ved hvad kvaliteten betyder. Hos We-Print arbejder vi ikke med billige råvarer, for vi kan ikke leve op til vores strenge krav med dem. 

Med tiden har vores printvirksomhed udviklet sig, så vi i dag har printaftaler med flere erhverskunder, hvor vi levere som Print On Demand. 
Det er nemt for din virksomhed, fordi i ikke skal have et stort lager. I sender de printklare filer til os, så klarer vi resten!
Vi udvikler hele tiden vores virksomhed, så vores sortiment også afspejler vores know-how inden for branchen. 
Den dag i dag er We-Print med i et netværk af 50 virksomheder rundt om i hele verden, som deler erfaring inden for print. For vores passion. 

Tpi-danmark har forhandlet med og haft stor ekspertise indenfor foto- og kunstpapir siden 2007. Fra december 2022 vil tpi-danmark blive en del af We-print og vores store sortiment af printpapir vil blive tilgængligt på siden.

Os bag skærmen

Troels Guldbrandtsen 

Troels Bansmann Guldbrandtsen - Grundlægger

Papiret er en stor del af Troels arbejde, da dette er et af de vigtigste elementer for et godt produkt! 
Kun det bedste er godt nok til, at vi vil printe på det – det sikrer Troels’ 8-års erfaring i papirbranchen. 

Troels er ansvarlig for data hos We-Print, så har du spørgsmål vedr. vores håndtering af personfølsomme oplysninger og GDPR, kan du kontakte ham.
Ligeledes bedes (u)opfordret ansøgninger også sendes til Troels.

Troels kan kontaktes her:
Mail: troels@we-print..dk

 

Anders Malle

Anders Malle - Grundlægger & medejer

Anders sidder til dagligt og klarer de administrative opgaver. 
Det er ham, der blandt andet står for alt det administrative i forhold til tilbud,
B2B og hvis du ønsker at sælge dine værker gennem We-Print.
Hvis du ringer til os, så er det nok Anders du får fat i – han ved lige hvad man skal gøre ved det meste! 
Hvis du mangler et godt tilbud, eller vil vide om vi kan lave noget helt særligt til dig eller din virksomhed så giv Anders et kald på 92 72 00 30.  

 

Anders kan kontaktes her:
Mail: anders@we-print.dk

 

Jonathan N. Skoust

Jonathan N. Skoust - Afdelingsleder

Jonathan er afdelingsleder for teknik og udvikling af vores online service.
Har du problemer eller forslag til løsninger som du mener vi kan gøre bedre, så er Jonathan klar til at lytte og arbejde med ideer. 

Jonathan kan kontaktes her:
Mail: jns@we-print.dk

Prodigi - framed print production B

Oplysninger

Promotex I/S
CVR: 40 67 28 85

Marshalls Alle 2, 3. 3
9220, Aalborg Øst

Mail: info@we-print.dk
Tlf: +45 92 72 00 30