I fællesskab støtter vi bæredygtighed

Indtil nu har vi i fælleskab plantet

0
Træer 🌱

Som kunde støtter du naturen sammen med We-Print

Når du som kunde handler hos We-Print, er du med til at støtte bæredygtigt skovbrug.
We-Print bruger nemlig en del af vores årlige overskud, på at plante træer. 
Men hvordan foregår det så?  Vi opgør hver kvartal vores omsætning og støtter med et træ gennem organisationen “One tree planted”. Vi har valgt at støtte plantningen af træer i Amazonas regnskov. Derfor kan du som kunde roligt bestille dit produkt, for i fællesskab støtter vi et bæredygtigt brug af verdens ressourcer.

Vi opfordrer derfor også alle kunder til at sortere affald fra forsendelse til korrekt genbrug. Dette er nemlig også et element af bæredygtigt brug. Fra ejer til genbrug, fra ejer til ejer eller noget helt tredje – vi håber du vil bruge produktet med omtanke. Vil du vide mere om bæredygtighedsløftet? Kontakt os gerne!

photo-1421789665209-c9b2a435e3dc

Papir fra FSC-certificeret kilder

Papiret, vi anvender i vores produktion til alle tryksager, kommer fra FSC-certificeret kilder. Det vil sige at hver gang der fældes et træ til produktion af papirmasse plantes der et nyt som erstatning for det træ, der er blevet fællet. Fantastisk, ikke? 

Vi stiller derfor også høje krav til vores leverandører, så vi altid er sikre på, at vi bruger bæredygtige papirmaterialer til vores produktion.

Vidste du?

3.5/10 af alle fællede træer anvendes til at lave pulp til papirmasse, som anvendes til fotopapir, kopipapir, toiletpapir og så videre.

photo-1513836279014-a89f7a76ae86

Et træ optager omkring 22kg CO2 om året. Derfor er FSC-certificeret træ en rigtigt god løsning på den voksende mængde CO2, da det sikrer, at man ikke bidrager til den enorme mængde af træer, der hver dag bliver fældet uden kompensering.