FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi anbefaler at du tjekker din spam-mappe og under dine uønsket mails. Vi oplever at vores mails kan blive sendt i den forkerte mappe.
Hvis ikke, så kontakt os gerne!

Vi oplever heldigvis sjældent at vores pakker får en skade under transporten. Skulle det være sket, så kontakt os på info@we-print.dk – Så er der nye billeder på vej til dig med det samme! Vi skal bruge nogle billeder af pakken(Emballage, skader og fragtlabel) samt billeder af skaden på dit produkt. Så klarer vi nemlig resten med den fragtmand som har påført skaden. 

Det er den! Gennem vores betalingsløsning kører vi over en krypteret forbindelse. Vi lever op til lovgivningen omkring datasikkerhed. 

Vores hjemmeside bruger en model fra vores fragtleverandør, som giver mulighed for at der betales fragt efter vægt. Vi har valgt denne løsning for at undgå, at kunden betaler for meget i fragt!

JA! Vi hjælper hjertens gerne med at klare det hele, hvis du bare sender billedet til os! 
Fortvivl ikke, vi skal nok sørge for at du ikke skal gøre andet end at sende dit billede og klare betalingen, så er dit billede på vej til dig.

Hos We-Print arbejder vi på at få alle ordre ud af døren hurtigst muligt! Vi sender normalt op til A2 inden for 24 timer, plus tiden som leverandøren bruger. Normalt har du dine billeder inden for 3 arbejdsdage. 

Ja, vi tilbyder en skræddersyet printløsning til din virksomhed. Hos We-Print bruger vi WhiteLabel til alle vores produkter, så vi kan sende produktet direkte til din kunde, i dit navn! Hvis du ønsker at få en printløsning, så kontakt os gerne, så vi kan sætte en konto op til dig. 

Ja, vi tilbyder mere end 200 forskellige artikler. Kontakt os gerne, hvis vi skal finde en specialløsning til dig. 

Ja, vi tilbyder at lave prøveprint til dig, så du kan se vores papir. 

Hvis ikke du har modtaget alle varer, så kan det skyldes at din ordre er delt imellem to forskellige afdelinger. Hos We-Print har vi nemlig flere afdelinger, som tager sig af mindre tryksager, FineArt Print og Storformat print. Derfor kan du opleve at du vil modtage din ordre over flere pakker. 

We-Print er en dansk virksomhed, som printer størstedelen af vores trykopgaver i Danmark. Vi og 50 andre printlaboratorier hjælper hinanden, med at levere FineArt Print til kunder over hele verden. Derfor kan du opleve at der kan komme en forsendelse fra et af vores søstervirksomheder.