tpi-danmark.dk bliver til We-Print.dk

Vi har skiftet navn, men bare rolig!

Tpi-danmark er fra d. 1 december 2022 blevet en del af We-Print.dk. Men bare rolig, vi tilbyder stadig stor ekspertise indenfor FineArt – herunder vores eget papir “PrintArt”, der er vores mest solgte fotopapir til professionelle og amatørfotografer.

Hvorfor er tpi-danmark blevet en del af We-Print.dk?” spørger du måske dig selv. Det gør vi for at tilbyde et bredere sortiment til vores nuværende kunder, såvel som nye, under en samlet virksomhed. Det betyder, at vores kunder nu kan handle følgende på én og samme side: 

  • Kvalitet til en fast lav pris
  • Et bredt sortiment af fotopapir og fotorammer
  • Online fremkaldelse af billeder
  • Et større team dedikeret til at hjælpe dig!

Faste varer - til faste lave priser

PrintArt fotopapir

PrintArt er et fremragende stykke papir, der egner sig til professionel print. Papiret har ‘fast-dry’, hvilket gør, at papiret tørrer straks efter udskrift. Papiret er yderst holdbart og kan bruges til alle inkjet-printere.

Hahnemühle

Hahnemühle er en af verdens førende producenter inden for inkjet-papir og leverer et stykke tysk papir i aller højeste kvalitet. Hahnemühle papir løfter dine værker til det absolut ypperste og har en utrolig holdbarhed. 

Rammer

Mangler du fotorammen til dit billede? Hos We-Print forhandler vi udvalgte FSC-certificerede trærammer produceret i Sverige. Bestil rammer hver for sig eller tilføj en ramme til din billedfremkaldelse.

Top-sælgere fra tpi-danmark.dk

PrintArt - Silkemat

PrintArt Silkemat er en bestrøget papirtype, som har en silkeagtig overflade, der giver endnu mere tilbagestråling og skarphed end mat papir. Silkemat er en papirtype, der egner sig til det meste!

PrintArt - Højglans

PrintArt Glossy er den velkendte papirtype fra alle de gamle fotografier. Det er den mest anvendte papirtype til fotoprint. Den har en blank overflade, der giver billedet mere genskær.

PrintArt - Matstrøget

PrintArt Matstrøget er en ubestrøget papirtype, som føles ru i overfladen. Papiret er meget neutralt, jævnt og ensartet i strukturen. Papiret er meget resistent over for genskær og giver en god dybde i billedet.

Hahnemühle Natural-Line

Hahnemühle Natural-Line er en tyskproduceret papirserie, der kombinerer bæredygtighed med kvalitet. Serien har tre typer papir, der er produceret på bambus-, hamp- og agavefibre. 

Vi tilbyder også:

Fremkald billeder

 Hos We-Print kan du online fremkalde dine billeder i alle størrelser fra 10x15cm til 70x100cm. Blot upload dit billede og vælg størrelse og papir – så klarer vi resten.

Plakter

Her finder du unikke plakater fra dygtige designere og kunstnere fra hele landet. Alle plakater printes på 170gms FSC-certificeret satin fotopapir!

 

 

Rammer

Mangler du fotorammen til dit billede? Hos We-Print forhandler vi udvalgte FSC-certificerede trærammer produceret i Sverige. Bestil rammer hver for sig eller tilføj en ramme til din billedfremkaldelse.

Tryksager

Mangler du flyers, visitkort, plakater, hæfter eller lignende? Så kan We-Print hjælpe dig! Send os en mail med dine ønsker og behov – så finder vi i fællesskab en løsning!

Vi har omtanke for miljøet - sådan hjælper vi hinanden.

Som kunde støtter du naturen sammen med We-Print

Når du som kunde handler hos We-Print, er du med til at støtte bæredygtigt skovbrug.
We-Print bruger nemlig en del af vores årlige overskud, på at plante træer gennem organisationen “One tree planted”.

Kan vi hjælpe dig?

Gratis support - Hele vejen.

Find os på Facebook - og få nyheder.

Har du spørgsmål? Kontakt os!